Demo Site

Saturday, November 20, 2010

Clue Untuk Post Akan Datang

hai...rasanya ada baiknya kan saya guna bahasa alam maya lah kan dari guna formal2 ni..haha...tia biasa sy guna tlampau bahasa formal ni tau...dan lepas ni mana post2 seterusnya sy rasa bagus sy guna bahasa tidak formml..hoho..ada rock sikit..bukan setakat rock sikit...rock banyak kali kan..hahaha,,,,iya lah sy udah buat keputusan untuk guna bahasa pasar lah..pasar pasar pasar.....!!!hahahaha...baru terasa happening kan...ini kali lah...bahasa pasar pun masi kena faham juga bah kan...tau lah ni pelajaran bukan tinggi..setinggi gunung kinabalu pun bukan juga..haha...melayu pun lintang pukang apa lagi bahasa omputih atau mat salleh..sedangkan mat salleh pun guna slang sabah(pahlawan sabah), tp mat salleh yang sy maksudkan ni mat salleh dr negara barat..hohoho.

(Adobe Photo Manipulation Punya Keraja)


bisuk sy mau terbang pigi terengganu atas sebab konvo..yeah yeah yeah!!! sekian lama sy tunggu ni konvo finally tiba juga...belajar di selangor tp konvo di terengganu...alahai!! jauh nya..tp xpa sy tetap pigi juga ni sebab bukan selalu kan...selain tu sy bwa juga  kamera sy p sana..mana tau banyak scenic yang santik2 kan..amoi santikkah...hahaha, hopefully ada lah pic2 or scenic2 yang awsome nanti d sana..sebab selama ni belum lg pernah saya pigi sana ni tau...ni lah 1st time mau p sana....baju pun blum lg packing..hoho...nt2 sajalah..mcm ni lah suka keraja yang last2 minute ni tau...hahaha


(Gambar Sekadar Perhiasan muahahaha!!!)


nanti sy kasi upload suma pic2 yang sy snap sana na na na na na ganu kito..hahahaa....iya lah nama blog pun 'through my lens' kan...mesti tu tau..post kali ni utk kasi hint2 or clue2 ja utk post akan datang nt..hehehe...apa2 pun kamu lah paling manank...1,2,3 out 1st...nt jumpa dalam post2 yang akan datang k...peace...GBU all

2 comments:

Lina said...

baru ko mcm urg sabah! hahaha

Alvin Demilente said...

hahaha..iya btl2...baru sabahan nama dia..hahaha

Post a Comment

There was an error in this gadget

Followers

Music Is My Life

S.B.S.O.S